X
Menu
X
(023) 538 12 69

Door toepassing van A kwaliteit bitumen producten en de juiste werkwijze kan je met bitumen een dak maken van hoge kwaliteit.

Hier is echter wel de nodige ervaring voor nodig, de werknemers van DRS de Lange hebben ruime ervaring met  bitumen dakbedekking.

Bitumen dakbedekking

Op het filmpje is te zien hoe de bitumen rol gebrand word, door toepassing van een hoogwaardige kwaliteiten bitumen dakbedekking  met de z.g.n. grooves hoeft deze niet heel heet gebrand te worden.

Dit heeft grote voordelen o.a. ook voor de leislag toplaag deze blijft veel mooier intact en verliest nauwelijks leislag ook voetstappen tijdens een heette verwerkings- periode worden hierdoor geminimaliseerd.

De randen hebben wij voorzien van een zelfklevende onder strook dit om brandveilig te kunnen werken .mocht u liever een duurzaam EPDM dak willen hier over vind u meer info op onze website DRS de Lange.nl wij zijn o.a. verwerker van Prelasti en Evalastic EPDM.

 

Hier onder een aantal foto’s van een topgevel waarvan de betonnen deklaag was gescheurd door continu indringen van hemelwater zou de schade aan de gevel in de toekomst alleen maar erger worden.

Zinken Topgevel

In overleg met de opdrachtgever is besloten om een zinken topgevel te maken en te voorzien van zinken dekstukken. De zinken topgevel is gemonteerd door ons in Haarlem.

Deze  zijn eerst nauwkeurig opgemeten en daarna in onze werkplaats gezet, om ze vervolgens op locatie te monteren en te solderen zie hier het resultaat .

Schoorsteen bekleed met zink te Vogelenzang

Schoorsteen bekleed met zink te Vogelenzang. Bij zink denken de meeste mensen aan zilvergrijs materiaal echter zijn tegenwoordig de toepassing met zink eindeloos .Zo zijn er nu ook zinken gevelpanelen verkrijgbaar dit geeft een andere uitstraling aan bv uw schoorsteen of zijwangen van uw dakkapel of zelfs complete gevels .Deze panelen zijn verkrijgbaar in de kleuren Quartz -zink en anthra- zink en ook in verschillende vormen.

Op de foto hieronder hebben wij een schoorsteen bekleed met zink te Vogelenzang, eerst voorzien van een houten regelwerk en daarna een zinken overlappingsprofiel in de kleur anthra. Zo ziet u maar dat zink niet altijd vlak en zilverkleurig hoeft te zijn.

Een van onze medewerkers aan het werk. Het solderen van de zinken dakbedekking van een dakkapel. Bekijk deze video om te zien hoe dit in de praktijk werkt.

Prelasti EPDM dak met twee lichtkoepels van gelaagd glas.  Dit geeft een mooier en rustiger aangezicht dan traditionele lichtkoepels en zijn kwalitatief hoogwaardiger.

Prefab dak met EPDM dakbedekking

Prefab dak met EPDM dakbedekking. De luifel is bedekt met grijze Evalastic EPDM en afgewerkt met een zinken deklijst. Dit dak is in drie gedeeltes geprefabriceerd en daarna op locatie aan elkaar verbonden. Luifel van dakopbouw voorzien van grijze EPDM Evalastic.

 

In opdracht van voegbedrijf MartMuijs B.V. & Zn een zinken schoorsteen kap in oorspronkelijke staat vervangen. Deze is door ons volledig met de HAND op maat gemaakt, de loden pinakel is uitgevoerd in 25 ponds lood.

 

DRS de Lange is gevraagd om een mooi project uit te voeren bij Manege Spaarnwoude. Project: een lichtstraat aanbrengen in de Manege Spaarnwoude.

 

EPDM dakbedekking is werk dat wij bij DRS de Lange veel uitvoeren. Platte daken zijn uitermate geschikt voor deze dakbedekking. Doordat het gehele team in het bezit is van Prelasti, Evalastic en Ecoflex verwerkingsdiploma’s, bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Verder vinden wij het belangrijk dat u snel en efficiënt wordt geholpen, waardoor u snel van uw dakprobleem bent verlost. Zie enkele voorbeelden van ons werk.

Schoorsteen en een pannendak vernieuwd te Overveen. Erker in Driehuis vernieuwd.

 

DRS de Lange heeft op Mellarium, in een park, EPDM dakbedekking aangebracht. Dit is direct voorzien van de juiste isolatie.